• Home
  • Zone de acoperire

Zonă de acoperire în Județul Ilfov

Finisaje365.ro vă pune la dispoziție doua echipe de finisori în toate zonele (orașele și comunele) județului Ilfov: Buftea, Bragadiru, Chitila, Măgurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari.

Deasemenea, oferim serviciile noastre și în localitățile:

În situația în care domiciliul sau sediul societății dumneavoastră este în București-Ilfov și doriți să modificați designul, noi vă oferim următoarele lucrari:

1. Zugrăveli si finisaje,
2. Decorative interior si exterior,
3. Montaj gresie, faianta, marmura, granit si travertin,
4. Montaj parchet orice tip,
5. Zugrăveli simple, cu lavabile normale,
6. Montaj mocheta,
7. Executii tip instalatii, sanitare si electrice,
8. orice altă problemă care nu se afla mai sus, vă rugăm să ne contactați.

Zonele (și cartierele acoperite) în Bucuresti si judetul Ilfov. 

 

1 Decembrie, Afumaţi, Baloteşti, Berceni, Brăneşti, Cernica, Chiajna, Ciolpani, Ciorogârla, Clinceni, Copăceni, Corbeanca, Cornetu, Dărăşti-Ilfov, Dascălu, Dobroeşti, Domneşti, Dragomireşti-Vale, Găneasa, Glina, Grădiştea, Gruiu, Jilava, Moara Vlăsiei, Mogoşoaia, Nuci, Periş, Petrăchioaia, Snagov, Ştefăneştii de Jos, Tunari, Vidra.

Oferim serviciile noastre în toate zonele din București-Ilfov. Deținem un număr de 10 echipe de finisori/zugravi cu experiență pe întreaga suprafață a capitalei și în Ilfov.

Apelați acum 0731.862.891 (apel cu tarif normal) și programați o întâlnire la adresa dumneavoastră din Sectorul 1 în cel mai scurt timp!

Downloadhttp://bigtheme.net/joomla Joomla Templates
 

Servicii de finisaje si amenajari interioare. www.finisaje365.ro