• Home

Montaj gips carton - tavane, pereti, scafe

Lucrarile de montaj gips carton includ: pereti din gips carton, realizare tavane din gips carton, scafe din gips carton - orice model doreste clientul! Pe langa aceste lucrari principale, putem realiza orice alte decoratiuni interioare din gips carton, baruri din gips carton si, in principiu, orice inseamna gips carton!

Specialisti in Montaj gips carton

Firma noastra are specialisti in montaj gips carton, instruiti la cursuri de specializare. Operatiunea de montaj gips carton este realizata cu maxima atentie, daruire si profesionalism, astfel incat la predarea lucrarii sa nu fie descoperite neplaneitati sau imbinari defectoase. Descoperiti modele inedite de gips carton, executate cu atentie fina la detalii, intr-un mod original si inedit ! 
Va ajutam sa construiti casa visurilor dumneavoastra, cu ajutorul unei echipe de profesionisti cu experienta in domeniul amenajarilor interioare. Astfel, realizam urmatoarele operatiuni in montajul gips cartonului:

  • montam tavane din gips carton pe structura de lemn sau metalica;
  • montam tavan mineral casetat, precum si din lamele de aluminiu;
  • montam pereti de compartimentare din gips carton si placam pe structura metalica a peretilor
  • executam operatia de placare pe adeziv si verificam placarea peretilor;
  • prelucram rosturile si verificam calitatea acestei lucrari;
  • identificam detaliile tehnice si tehnologice ale procedeului de placare;
  • verificam si adaptam parametrii tehnologici la conditiile specifice de la locul de munca;
  • identificam si intocmim necesarul de materiale si ne asiguram de depozitarea acestuia;
  • receptionam materialele necesare pentru executarea lucrarilor;
  • aplicam procedurile tehnice de executie si control ale calitatii lucrarilor efectuate

 

Montaj Tavane gips carton

 

Un tavan perfect reprezinta o finisare dorita in amenajarea oricarei locuinte. Tavanele completeaza designul de interior al oricarei camere, fiind acel element care confera o atmosfera deosebita prin modernismul, inovatia si potrivirea cu toate celelalte elemente de decor.

Din acest motiv executia tavanelor trebuie sa fie impecabila si in deplina concordanta cu originalitatea ideilor dumneavoastra.

 

Tavane gips carton pe Structura Metalica

Atunci cand tavanul dvs este foarte denivelat sau cand doriti izolare fonica si termica, puteti apela la montajul unui tavan fals din gips carton. Acesta se monteaza pe structura metalica simpla pentru dimensiuni de pana la 20mp, sau structura metalica dubla, cu ranforsare, pentru dimensiuni peste 20mp.

 

Tavane Casetate

Tavanele casetate sunt folosite in special pentru amenajarea spatiilor cum sunt: birouri, supermarketuri, showroom-uri, spatii industriale etc. Se apeleaza la acest tip de tavan pentru cazurile in care e nevoie sa se poata umbla in spatele tavanului, unde se pot afla conducte, aparatura etc.

Placile metalice sunt realizate din aluminiu si otel, avand avantajul durabilitatii si al rezistentei mari la umiditate. Structura de prindere a placilor poate fi vizibila sau ascunsa si are latimi de T15 sau T24.

 

Montaj Pereti gips carton


Peretii din gips carton sunt preferati in primul rand datorita avantajelor costurilor de executie, dar si datorita calitatilor lor fizice si statice. Un avantaj remarcabil al peretilor din gips carton il constituie adaptabilitatea executiei acestora la conditiile de constructie, cat si faptul ca se pot demonta cu destul de multa usurinta atunci cand este nevoie.Suprafata peretilor din gips carton poate fi vopsita sau tapetata imediat dupa uscarea acesteia fara niciun fel de probleme. Peretii din gips carton prezinta rezistenta la foc, izoleaza fonic si au o greutate relativ scazuta, de obicei intre 25-50 de kg/m2. Alegeti serviciile de montaj pereti din gips carton pentru rezolvarea compartimentarilor fara rol structural sau pentru o izolare fonica si termica adecvata!

 

Montaj Scafe gips carton

 

Scafele din gips carton sunt folosite cu precadere pentru delimitarea unor anumite parti din decor, pentru accentuarea acestora sau pentru acoperirea tevilor sau denivelarilor inestetice. Cu ajutorul scafelor din gips carton puteti obtine efecte spectaculoase mai ales cu ajutorul iluminarii, combinand diverse culori sau folosind tuburi flexibile luminoase, neoane, benzi led, spoturi. Cu noi aveti garantia ca tratam orice proiect cu seriozitate, din faza de documentare si schitare pana la finalizare.

 

Apelați acum pentru a solicita o echipa de meseriași la adresa dumneavoastră.


0731.862.891
(apel cu tarif normal)

Program NON-STOP / 365 Zile pe an

Deasemenea ne puteți contacta și în scris la
conceptservicii365[@]gmail.com

Sediul Finisaje365.ro: 
Strada Zizin Nr. 7, Sector 3, București

Downloadhttp://bigtheme.net/joomla Joomla Templates
 

Servicii de finisaje si amenajari interioare. www.finisaje365.ro