• Home

Deși aparent o operațiune nu foarte prietențioasă, de cele mai multe ori placarea cu gresie sau faianță necesită o mână de specialist deoarece când vorbim de acest tip de amenajare montajul corespunzător are o împortanta vitala. Compania noastra vă oferă acest serviciu la prețuri imbatabile oferindu-vă totodată garantia că lucrarea va fi executată de o echipa de specialisti bine pregatiți, cu o bogata experiență.

Echipa noastră vă va consilia din primul moment, pornin incă de la alegerea modelului de gresie sau faianță, care trebuie să fie in ton cu mobilierul, astfel incât la finalizarea lucrării să obtineți un efect vizual impresionant.

 

 

Aplicarea adezivului

Este primul pas al montajului propriuzis. Adezivul se aplică pe podea, în cazul gresiei, sau pe perete când vorbim de faianță, întinzându-se uniform cu gletiera dintată. Atentie pentru o bună rezistență în timp, stratul de adeziv ar fi bine să nu depăsească 4-6 milimetri.

 

Fixarea plăcilor ceramice

Este cea de a doua oprețiune. Plăcile de gresie sau faianță se fixează prin presare energică. Un aliat de nădejde este ciocanul de cauciuc cu care acestea vor fi bătute ușor pentru a ne asigura că plăcile sunt bine fixate. Dacă plăcile sunt pătrate, acestea pot fi montate la 90 de grade, perpendicular pe perete sau la 45 pe diagonala. În cazul în care plăcile sunt dreptunghiulare, acestea pot fi montate pe lungime sau pe latime. Avantajul montarii pe lațime este conferit de faptul că va creea o impresie de spațietate.

Obligatoriu se vor folosi distantieri de plastic intre plăci. Totodată, în functie de suprafata placată, este împerios necesar să lasați rosturi de dilatatie.

 

 

Chituirea rosturilor 

Este operațiunea finală a montajului. Chitul se aplică pe rosturi la un interval de minim 24 de ore de la fixarea plăcilor ceramice, pentru a fi sigur că adezivul este perfect uscat, după ce în prealabil adezivul dintre rosturi a fost eliminat.

Chitul se aplică cu o gletieră specială, iar eliminarea excesului de material cu un burete umed, iar apoi venim cu o carpa uscata pentru finalizare.

 

Apelați acum pentru a solicita o echipă profesionistă la adresa dumneavoastră.

0731.862.891 (apel cu tarif normal)

Downloadhttp://bigtheme.net/joomla Joomla Templates
 

Servicii de finisaje si amenajari interioare. www.finisaje365.ro