Amenajări și finisaje interioare

Vă oferim câteva detalii despre firma noastră de finisaje si amenajări interioare, vă punem la dispoziție câteva detalii despre serviciile noastre oferite pentru dvs:

 

 

TENCUIREA PEREȚILOR ȘI A TAVANELOR.

Aceasta operație o putem efectua atât mecanizat cât si manual. Materialul care se poate folosi în această operașție este pe baza de ciment si nisip sau ipsos. Este o operație folosită pentru indreptarea si nivelarea peretilor si tavanelor.

 PLACARE04-09-06_1639 CU GIPS CARTON A PERETILOR SI TAVANELOR.

 Această operație se poate face prin lipirea placilor de gips carton cu adeziv special, dar și prin prinderea lor pe structură metalică. Recomandăm structura metalică cu tablă de 0,6mm montată corespunzător după normative. Și această operație se folosește pentru indreptarea și nivelarea pereților și tavanelor, dar se poate folosi și la compartimentarea incăperilor cu ajutorul pereților cu structură metalică din gips carton.

 

04-09-06_1639GLETUIREA.

Aplicarea gletului cuprinde mai multe etape si anume: Prima etapa este repararea peretilor tavanelor. A 2-a etapa este aplicarea gletului de incarcatura. A 3-a etapa este montarea coltarelor de aluminiu pe muchiile exterioare. A 4 a etapa este aplicarea gletului de finisaj.

 

 

ZAmenajari interioare - Zugravirea peretilorUGRAVIREA.

Este o operatie de finisare a peretilor si tavanelor. Aplicarea vopselei lavabile se face cu trafaletul. Operatia de zugravire cuprinde mai multe etape. Prima etapa este de slefuire a peretilor, a 2 a etapa este cea de amorsare, urmeaza prima mana de lavabil dupa care micile reparatii si mana finala de vopsea. mare atentie trebuie avuta la cantitatea de apa care trebuie pusa in vopsea sa nu depaseasca cantitatea recomandata de producator.

Zugraveala este un pas important in amenajarea unei locuinte, conferind un aspect placut, in functie de preferintele dvs. Amestecul potrivit de culori poate reprezenta cheia pentru a crea interiorul ideal in care sa va simtiti excelent. Pentru ca executia unei zugraveli decorative sa fie impecabila, este nevoie sa se foloseasca tehnologii moderne si materiale de cea mai buna calitate. De la clasicele zugraveli monocolore sau modernele jocuri de culori, recomandate de designerii de interior, va stam la dispozitie cu o paleta variata de culori si nuante dintre care puteti alege ceea ce se potriveste mai bine spatiului pe care doriti sa-l amenajati.

 

 

TURNARE Amenajari interioare - intinderea sapei mecanizateDE SAPE.

Sapa de egalizare este un suport pentru montarea oricarui tip de imbracaminti ca: mocheta, PVC, linoleum, pardoseli de tip ceramic, din piatra naturala, din lemn, etc. Pentru a asigura rezistenta si durabilitatea unei sape de egalizare trebuie parcurse niste etape bine stabiliate care sa coreleze capacitatea de turnare cu suprafata pe care trebuie turnata sapa si cu timpul in care trebuie finalizata operatiunea. De asemenea, in functie de destinatia finala a pardoselii (grosime de aplicare, interior, exterior) si de tipul de pardoseala finita ce urmeaza a se monta pe sapa de egalizare, trebuie alese atat materialele folosite, cat si tehnologia de executie (mortare traditionale, lianti speciali, mortare speciale, preparate sau nu in santierul de lucru). 

 

Amenajari interioare - sapa autonivelanta  Amestecul de sapa autonivelanta are intarire rapida dar mai ales timp scurt de uscare deci scade timpul de asteptare inainte de montarea diverselor tipuri de imbracaminti de pardoseli. Se aplica manual cu fierul de glet sau mecanizat cu o pompa prevazuta obligatoriu cu sistem de premalaxare. Se foloseste pentru nivelarea si corectarea diferentelor de nivel cu grosime de pana la 10 mm straturi de maxim 2 cm.

 

 

 

Amenajari interioare - Montaj gresie faianta

Montaj de gresie si faianta.

Aceasta operatie se face atat la interior cat si la exterior folosindu-se adezivul corespunzator. In cazul in care pardoseala nu este dreapta trebuie indreptata cu sapa autonivelanta. In cazul in care peretii nu sunt drepti, acestia trebuiesc indreptati cu ajutorul tencuielii sau al gips cartonului. Faianta se poate placa atat pe tencuieli pe baza de ciment dar si pe gips carton Gresia si faianta reprezinta cam cel mai raspandit finisaj in bai si bucatarii.

MONTApolistiren expandatJ POLISTIREN EXPANDAT SI EXTRUDAT.

Izolarea termica (termoizolarea) este cea mai importanta etapa a unei renovari, amenajari sau constructii pentru a reduce cheltuielile ulterioare la incalzirea sau racirea locuintei. Acesata operatie poate fi facuta si la interior si la exterior dupa caz. Este recomandata ca termoizolatia cu polistiren expandat sa se faca la exterioar. Polistirenul extrudat se foloseste pentru termoizolarea pardoselilor si se baga sub sape sau sub beton.

MONTAJ PARCAmenajari interioare - Montaj parchet laminatHET.

Pentru a asigura o oferta de manopera cat mai completa pentru lucrarile dvs de constructii, firma noastra presteaza si montaj parchet. Pentru operatiuni de intretinere sau reconditionare colaboram cu firme care se ocupa cu aceste lucruri. Firma noastra ofera servicii de calitate pentru pregatirea sapelor, montajul parchetului masiv, stratificat si laminat dar si pentru reconditionarea pardoselilor din parchet existente. Experienta dobandita de echipa noastra si lucrarile finalizate la cele mai inalte standarde ne recomanda pentru montajul parchetului cat si pentru orice alte lucrari de amenajari interioare.

 

 

Apelați acum pentru a solicita o echipa de meseriași la adresa dumneavoastră.


 
0731.862.891

Program NON-STOP / 365 Zile pe an

Deasemenea ne puteți contacta și în scris la
conceptservicii365[@]gmail.com

Sediul Finisaje365.ro: 
Strada Zizin Nr. 7, Sector 3, București

Downloadhttp://bigtheme.net/joomla Joomla Templates
 

Servicii de finisaje si amenajari interioare. www.finisaje365.ro